Актрисата Нина Добрев написа пожелание, изпълнено с комплименти, за рождения ден на колегата си Вин Дизел, с кого си партнират в лентата "Трите хикса: Завръщането на Ксандър Сейдж", която се очаква по кината през 2017 година.

Преди броени дни Добрев засипа Дизел със суперлативи в социалните мрежи: "Честит рожден ден, Вин. От първия миг, в който те срещнах, ти показа, че си мил, грижовен, мъдър, честен, позитивен и вълнуващ. Ти ми беше като брат, поощряваше ме и ме подкрепяше по начини, които не съм си представяла преди. И съм ти безкрайно благодарна. Имаш златно сърце и силата на воин. Способността ти да докосваш сърцата и предизвикваш усмивки сред милиони хора продължава да ме вдъхновява. Днес всички се усмихваме и празнуваме с теб. Честит рожден ден, Вин. Благодарение на теб винаги ще търся "магията" във Всеки. Един. Момент. С обич, Нина".

Явно чувствата на възхищение и привързаност са взаимни, защото скоро и Вин Дизел похвали колежката си, заявявайки: “Работя с една страхотна актриса. Кой казва, че не може да бъдеш секси и забавен едновременно. Тя е невероятна”.