Нина Добрев огря с усмивка Вин Дизел

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Нина Добрев огря с усмивка Вин Дизел

27023
на 14.11.2016
Нина Добрев огря с усмивка Вин Дизел
Автор:   ПИК

Филмовата звезда Нина Добрев си върна усмивката в компанията на екшън героя Вин Дизел.
Родената в София преди 27 години актриса с канадски паспорт загуби настроение от изборните резултати в САЩ, но в компанията на мъж като Вин Дизел забрави за проблемите с Доналд Тръмп.

WINBET – забавление онлайн с над 2000 слот игри! (18+)

препоръчано

Двамата се появиха заедно на промоцията пред фенове на последния филм с тяхно участие, който ще излезе по екраните през януари. 49-годишният здравеняк се появи облечен като истински екшън герой, докато Нина заложи на по-елегантен стил, а цялостният й вид беше определен като "красиво видение".

Преди дни един пост на Добрев в социалните мрежи предизвика интерес. Току-що научила резултатите от изборите в САЩ тя написа - "Мамо, оправи ми стаята, връщам се в Канада".

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО) Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО)
ново
Днес: 162
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК